Download

Hier finden Sie Links zu anderen Websiten der Organisationen zum Thema Epilepsie.

Here you can find some links to other websites with information on epilepsy or of other epilepsy organizations:

Deutsche Epilepsie-Vereinigung

Deutsche Gesellschaft für Epileptologie / German chapter of the International League against Epilepsy

Epilepsie-Netz

Epilepsie online

Epilepsy Foundation

Die auf den verlinkten Seiten veröffentlichten Inhalte unterliegen allein der Verantwortung der Autoren der jeweiligen Website, und die Wolf-Stiftung kann keine Gewähr für die dort veröffentlichten Inhalte übernehmen.

The content of linked pages is in the sole responsibility of the authors of the respective website, and the Wolf Foundation does not take any liability for any publicized contents of these webpages.